Aantal personen

Personen:
 

TIP!

    Bewaar Achterhoek Vakantiewoning voor uw volgend bezoek!

Boshuisje Winterswijk

Boshuisje Winterswijk

Land:Nederland
Plaats:Winterswijk
Streek:Achterhoek
Accommodatietype:Bungalow
Woonruimte:60 M2
Oppervlakte terrein:1560 M2
Max. aantal personen:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Prijs vanaf: € 261.00
Bekeken:11820 keer

EXTRA INFORMATIE

Latitude:51.9904750
Longitude:6.6747650
Huisdieren toegestaan:Nee
Roken toegestaan:Nee
Zwembad aanwezig:Nee

OMSCHRIJVING

Voor natuurliefhebbers, vogelaars, fietsers, wandelaars, natuurfotografen, en andere natuurliefhebbers: Fraai, vrij en rustig gelegen Boshuisje te Winterswijk in de Achterhoek, op een steenworp afstand van 200 ha natuurgebied het Korenburgerveen. Bij de vrijstaande bungalow hoort 1500 m2 bosgrond. Het perceel grenst aan gelijksoortige bospercelen, allen in eigendom van natuurliefhebbers. Rondom de vakantiewoning zijn 3 terrassen, en is er in het omliggende bos een open plek aangelegd, zodat u op elk uur van de dag naar believen van de zon of de schaduw kunt genieten.
Het grote terras, dat bereikbaar is vanuit de woonkamer, biedt tevens de mogelijkheid om al bij de eerste lentedagen heerlijk buiten te vertoeven in zon en luwte.
De omgeving van Winterswijk staat bekend om zijn vele vogels; op het perceel van 't Boshuisje Winterswijk zijn dan ook meer dan 60 soorten geteld. Daarnaast komen ook bijzondere vlinders voor in de tuin, zoals de koninginnenpage en de keizersmantel.

De bungalow is eenvoudig doch van alle gemakken voorzien. Er bevinden zich o.a. 2 prettige banken, een digitale tv, een kleine oven, pocketvering matrassen, en, indien gewenst, opgemaakte bedden en internetverbinding. U treft alles gegarandeerd schoon aan.
De omgeving is benoemd tot Nationaal Landschap en is bij uitstek geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten. Het is een bijzonder afwisselend coulissenlandschap, dat om elke hoek een nieuwe verrassing biedt. U vindt er nog vele onverharde wegen. Op een netwerk van fietspaden en wandelroutes kunt u genieten van beekjes, weilanden, natuurgebieden en buurtschappen. Er is een grote kans dat u reeŽn zult zien die in grote aantallen voorkomen.

Bij boeking ontvangt u extra downloads (wandel- en fietsroutes). Op onze website vindt u filmpjes, geluiden, en vele foto's.
Welkom!
BoshuisjeVakantie Tel. 06-22584832 (tussen 8 en 20 uur)

Boshuisje Winterswijk boeken

Om deze accommodatie te boeken kunt u contact opnemen met de eigenaar door op onderstaande knop te klikken.

Contact opnemen

Terug naar overzichtspagina